Національний Quiz в місті Бровари продовжує новий сезон Північної Ліги

22 березня 2024 року

   Участь викладачів кафедри терапії і клінічної діагностики НУБіП України є позитивною рекламою навчального закладу та можливість показати себе з іншої сторони не пов’язаної з безпосередньою професійною діяльністю.

   5-та гра Національного Quiz’у в місті Бровари мала назву Чоловіки& Жінки присвячені 8-му березня. Команда NoLimits змогла показати себе з найкращого боку і підтвердила свій високий статус. В першій частині гри, де було представлено новий раунд «Два факти» учасникам були представлені факти стосовно відомих в Україні та світі тенісисток. Музичний конкурс, що вимагав від гравців знання пісень присвяченим жіночим іменам, було проведено як третій раунд. Четвертий раунд був присвячений коронованим особам. У раунді «Один в полі воїн» головним гравцям команди було запропоновано відгадати назви мультиплікаційних фільмів. У тематичному раунді учасники змагань повинні були відгадати назви романтичних фільмів за їх трейлерами. Останній раунд «Пан або пропав» порадував учасників питаннями вкладу жінок та чоловіків у світову історію. 
   Гра пройшла в жорсткій боротьбі, і ніхто не знав переможця до останньої хвилини. Після оголошення призерів, присутні гравці почули від ведучого, що команда NoLimits виборола перше місце. Бажаємо учасникам вікторини нових звершень та частішого повторення даного результату!
 
 
 
Павло ШАРАНДАК, Марина ДРОБОТ 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook