Успіхи учасників І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Електростанції з відновлюваними джерелами"

25 березня 2024 року

Кафедра інженерії енергосистем вітає досягнення молодих фахівців у галузі електроенергетики, які продемонстрували свої знання на І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Електростанції з відновлюваними джерелами". Олімпіада, що відбулася в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Національного університету біоресурсів і природокористування України, зібрала студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 141 – "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".

 

 

Цьогорічні змагання відзначилися високим рівнем підготовки учасників, які продемонстрували глибоке розуміння теоретичних та практичних аспектів використання відновлюваних джерел енергії. Студенти змагалися у вирішенні складних завдань, які вимагали не лише знань, а й креативного підходу до інноваційних енергетичних рішень.

  

До перевірки робіт учасників олімпіади долучилися кваліфіковані викладачі кафедри, а саме доцент Андрій Петренко, старший викладач Лілія Мартинюк та асистент Павло Федорченко

 

 

Організатори олімпіади підкреслили, що такі заходи є ключовими для розвитку наукового потенціалу країни та підготовки кваліфікованих фахівців, здатних впроваджувати передові технології у сфері електроенергетики. Вони також наголосили на важливості підтримки обдарованої молоді та стимулювання їх творчої праці.

 

За підсумками проведеної олімпіади, були визначені призери:

1 місце – Яворський Віталій Ігорович (ІЕС-22001б)

2 місце – Діденко Андрій Юрійович (ІЕС-23001бСТ)

3 місце – Чекотун Ярослав Олексійович (ІЕС-23001бСТ)

Переможці олімпіади отримали не лише визнання своїх досягнень, а й цінний досвід, який допоможе їм у подальшому навчанні та професійному розвитку. Всі учасники виявили високий рівень знань та мотивації, що обіцяє світле майбутнє для української енергетики.

Бажаємо нашим студентам успіху в навчанні і відмінних результатів!

 

Андрій Петренко,

доцент кафедри інженерії енергосистем

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook