Участь представників юридичного факультету у міжнародній конференції з права, що відбулась у столиці Словаччини - Братиславі

24 березня 2024 року
    Науковиця юридичного факультету, доктор юридичних наук, професор, професор кафедри адміністративного та фінансового права Гулак Олена Василівна в он-лайнф форматі долучилась до обговорення актуальних питань правової науки у межах країн центральноєвропейського простору, беручи участь у 18-тій Міжнародній науковій конференції «Віхи права в центральноєвропейському просторі 2024»», організованій Університетом Коменського в Братиславі на факультеті Права. Конференція відбулась 22 та 23 березня 2024 року у приміщенні спеціально збудованого офісу Національної ради Словацької Республіки у м. Часта – Паперничка.

 Виступ Олени Гулак стосувався проблематики впровадження міжнародних стандартів у формуванні належного рівня юридичної відповідальності за корупційні правопорушення у сфері земельних відносин в Україні, що викликало зацікавленість у колег з іноземних вузів та широку й плідну дискусію.

  Сподіваємось і на подальшу активну співпрацю зі словацьким факультетом права Університету Коменського та спільну участь у наукових заходах.

Олена ЯРА,
декан юридичного факультету,
д.ю.н., професор

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook