Профорієнтаційні заходи в Богуславському академічному ліцеї №1

25 березня 2024 року
Кафедра ботаніки, дендрології та лісової селекції

     22 березня в Богуславському академічному ліцеї №1 кафедрою ботаніки, дендрології та лісової селекції ННІ лісового і садово-паркового господарства проведено профорієнтаційні заходи, стосовно вибору майбутньої професії для учнів 9-х, 10-х та 11-х класів.
     Доцент кафедри Чурілов Андрій Михайлович розповів старшокласникам про університет, зосередивши увагу на переліку спеціальностей за якими проводиться підготовка та різноманітності професій, які можуть здобути учні, обравши наш університет для навчання. Особливу увагу приділено професійним навичкам та умінням, які можуть опанувати майбутні абітурієнти обравши ННІ лісового і садово-паркового господарства. Було наголошено, що наразі в нашому університеті ще продовжується реєстрація на вступну олімпіаду і старшокласники запрошуються для участі.

 

     Старшокласники задавали вагомі запитання, стосовно умов вступу та навчання. Ми дуже вдячні директору школи Івченко Катерині Андріївні за підтримку нашого заходу, а також усім співробітникам школи, які допомогли в організації та проведенні.

Андрій ЧУРІЛОВ,

доцент кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook