На кафедрі фінансів визначено переможців І етапу Всеукраїнських студентських олімпіад

25 березня 2024 року
    В період з 19 лютого по 31 березня 2024 року на кафедрі фінансів відповідно до наказу ректора «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023-2024 н.р. у НУБіП України» №1265 від 5 грудня 2024 року відбулися студентські олімпіади.
    В період з 29 лютого по 1 березня відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система», в якій взяли участь 35 студентів 4 курсу спеціальності «Економіка» та «Фінанси, банківська справа та страхування». Учасникам були запропоновані завдання, що передбачали знання податкового законодавства України, а також уміння практично його застосовувати для нарахування податкових зобов’язань платників податків.
    Комісія у складі: Наталії Швець, д.е.н., професора, в.о. завідувача кафедри фінансів, голова комісії; Інни Долженко та Зої Тітенко, к.е.н., доценти кафедри фінансів відмітила досить високий рівень знань студентів з дисципліни і визначила переможців, якими стали:
  • І місцеБогдана Шама, 4 курс, спеціальність «Економіка»;
  • ІІ місцеТарас Федорович, 4 курс, спеціальність « Економіка »;
  • ІІІ місцеІрина Семистрок, 4 курс, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування».
   1 березня була проведена олімпіада з дисципліни «Інвестування» для студентів 4 курсу спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Економіка підприємства». Членами комісії були: Наталія Швець, д.е.н., професор, в.о. завідувача кафедри фінансів, голова комісії; Оксана Стороженко, к.е.н., доцент кафедри фінансів; Зоя Тітенко, к.е.н., доцент кафедри фінансів.

      Переможцями стали:
  • І місце Валерія Луценко, 4 курс спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»;
  • ІІ місцеДенис Губень, 4 курс спеціальність «Економіка підприємства»;
  • ІІІ місцеМикола Червонюк, 4 курс спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування».
    13 березня відбулася олімпіада на навчально-інформаційній платформі «Оlympus» з дисципліни «Публічні фінанси». В олімпіаді взяли участь 56 студентів 2 – 4 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 3 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» та студенти 1 курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

    Комісія в складі д.е.н., професора Юлії Негоди, к.е.н., доцентів Лариси Олійник та Інни Долженко привітали учасників олімпіади, наголосивши на тому, що соціально-економічний розвиток держави забезпечується публічними фінансами, від економічного і ефективного використання яких залежить рівень добробуту країни і громадян. Наявність достатніх бюджетних ресурсів є умовою стабільного і сталого розвитку держави та територіальних громад, що надзвичайно важливо в сучасних умовах.
    Учасникам олімпіади були запропоновані завдання, що складалися з тестів, теоретичного питання та задачі з діючої практики в сфері публічних фінансів.
   Комісія відзначила високий рівень підготовки студентів та підкреслила, що такі заходи сприяють розвитку та вдосконаленню професійних навичок, підвищенню інтересу до професії у студентів.
     За результатами участі студентів у І етапі олімпіади з дисципліни «Публічні фінанси» переможцями стали:
  • І місцеТетяна Гребенюк, магістр 1 курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»;
  • ІІ місцеІгор Опанасенко, магістр 1 курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»;
  • ІІІ місцеЮлія Островна, студентка 2 курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».
    14 березня відбулася олімпіада з дисципліни «Фінанси підприємств» для 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Комісія в складі д.е.н., доцент Олена Лемішко, к.е.н., доцент Наталія Шевченко, к.е.н., доцент Оксана Сторожук визначили переможців.
 
     Переможцями стали:
  • І місцеЛілія Сіднєва, 3 курс, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»;
  • ІІ місцеАнастасія Бронішевська, 3 курс, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»;
  • ІІІ місцеТетяна Врублевська, 3 курс, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування».
    14 березня комісією у складі в.о. завідувача кафедри фінансів д.е.н., професор Наталії Швець, к.е.н., доцента кафедри фінансів Юлія Біляк  та доктора філософії Максима Клименка була проведена олімпіада для магістрів першого року спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» з дисципліни «Фінансовий менеджмент», де переможцем став – Ігор Опанасенко (І місце).
    15 березня відбулася олімпіада з дисципліни «Фінанси» для 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Комісія в складі д.е.н., доц. Олени Лемішко, к.е.н., доц. Оксани Сторожук, к.е.н., доц. Наталії Шевченко визначили переможців.
  
    Переможцями стали:
  • І місце Лілія Сіднєва, 3 курс, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»;
  • ІІ місцеАнастасія Мироненко, 3 курс, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»;
  • ІІІ місцеАнастасія Бронішевська, 3 курс, спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування».
Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у навчанні та професійній сфері!!!

Юлія НЕГОДА,
професор кафедри фінансів
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook