Безпека і якість освітнього процесу – у фокусі ректорату.

25 березня 2024, 11:00
  25 березня 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Російський агресор продовжує війну проти України, активізувалися атаки на енергетичну систему країни. У зв’язку з цим дано доручення господарським службам університету провести ревізію генераторів, оновити запаси технічної та питної води, провести інструктаж щодо дій на випадок надзвичайної ситуації. Окрім того, безумовним є реагування на сигнали повітряної тривоги.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про новели правил прийому до аспірантури – до складання вступного іспиту з іноземної перепусткою є складений не менше, ніж на 130 балів ЄВІ. У фокусі діяльності акредитація освітньо-наукових спеціальностей. Уточняється програма відзначення 126-річниці університету.

 

  Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка закцентував на особливостях умов прийому до закладів вищої освіти цього року.

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про ротацію студентів 2-3 курсів з 01 квітня, на низці факультетів частина спеціальностей в магістратурі також переходять на дистанційний формат навчання.
  Голова профспілки працівників Ростислав Тарасенко повідомив, що 28 березня о 10 годині працюватиме сільськогосподарський ярмарок для співробітників та студентів.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про аналіз інформації щодо проведення конкурсу на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників. Триває підготовка списків виборців на виборах ректора університету.

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький проінформував про перемогу футбольної збірної на одноденному чемпіонаті. Сьогодні о 1330 пройде конференція студентів, де основним питанням стане підготовка до виборів ректора, о 14 годині стартує Меморіал з футболу пам’яті Сергія Романчука. 6-7 квітня організовується Академія студентського активу, під час якого студенти навчатимуться організації самоврядування.

  Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів про погодні умови на площах навчально-дослідних господарствах, які не дозволили в повному обсязі виконати заплановані роботи, проте волога сприятливо діє на озимину. Господарства забезпечені генераторами на випадок надзвичайних ситуацій.
  Головний інженер Олег Самсонюк закцентував на аварії на теплотрасі, що змушує тимчасово відключити опалення в гуртожитку №12.

  Учений секретар Оксана Барановська представила проєкти порядків денних засідань ректорату та вченої ради.

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про підготовку проєктів для участі в програмі HORIZON.

  Директор Студмістечка Сергій Стецюк проінформував про готовність до ротації студентів. За результатами обходу сформовані доручення з усунення недоліків. Закуплені холодильники та пральні машини, які будуть використовуватися для поліпшення побуту мешканців гуртожитків.

  Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко зупинився на сесії у студентів заочної форми навчання. Триває реєстрація учасників Олімпіади для вступу в університет. Ведеться підготовка до організації виборів ректора університету.

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про підготовку пропозицій до законопроєкту 10399 щодо запровадження грантового фінансування. Затверджені умови прийому дають змогу завершити набір іноземців на навчання. Найближчим часом буде презентовано проєкт посилення кібербезпеки університету. В навчально-дослідних господарствах опрацьовується можливість реалізації мікропроектів.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха закцентувала на акредитаційних справах магістерських спеціальностей, підготовку документів про освіту для випускників.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Тонсі – дотримуватися графіку освітнього процесу. Оксані Барановській – забезпечити організоване проведення засідань ректорату та вченої ради. Олегу Самсонюку – реалізовувати план усунення недоліків за результатами обходу гуртожитків, провести благоустрій території університету. Сергію Кваші – організувати відкриття меморіалу-футбольних змагань імені Сергія Романчука.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook