Неформальна освіта здобувачів освітнього ступеню «Магістр» спеціальності 202 «Захист і карантин рослин»

25 березня 2024 року

  Неформальне навчання – процес здобуття освіти, що не регламентований місцем, терміном і формою навчання та не передбачає отримання документів про освіту державного зразка. Результати навчання, здобуті шляхом неформальної та/або інформальної освіти, визнаються в системі формальної освіти Університету в порядку, визначеному законодавством.
  Слід відмітити, що отримані при цьому результати навчання можуть бути перезараховані здобувачам освіти у їх формальному навчанні. На сьогодні є безліч освітніх платформ, що пропонують курси для підвищення рівня знань та оволодіння новими, серед них:

  1. Навчальна платформа «АгрокебетиPRO» — онлайн-портал, на якому розміщено у вільному доступі навчальні онлайн-курси та всі необхідні матеріали для дистанційного навчання студентів, викладачів та фахівців в аграрній галузі.
  2. «Agriacademy» освітня платформа української агробізнес-спільноти, яка пропонує актуальні агрознання на безоплатних онлайн-курсах від кращих викладачів світу та України.
  3. «Prometheus» – онлайн-курси різних напрямків і рівнів.

  Магістри 1 року навчання спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» активно користуються можливостями неформальної освіти, здобуваючи актуальні практичні і теоретичні знання, навички, знайомляться з сучасними методами розв'язання професійних завдань та підвищують рівень їх професійної компетентності, удосконалюючи існуючі знання. Окрім їх саморозвитку, пройдені теми, згідно сертифікатів будуть перезараховані і у формальному навчанні (зокрема години з курсу «Інтенсивний онлайн-курс “Агрономія”», що стосуються захисту врожаю перезераховуються магістрам при складанні модулів з предмету «Управління чисельність комах-фітофагів»).

 


Людмила Кава
доцент кафедри ентомології,
інтегрованого захисту та карантину рослин 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook