І тур студентської наукової олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»

22 березня 2024, 18:25
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності

      Створення сприятливих умов для навчання студентів включає мотивація до постійного покращення своїх знань та навичок, що включає організацію змагання між студентами за кращі оцінки. Визначення рівня знань студентів потрібне для створення найкращих умов навчання та засвоєння студентами відповідних навчальних компетентностей. Із цим завданням прекрасно справляється проведення студентських олімпіад із предметів або спеціальностей.

Протягом березня 2024 року на кафедрі загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності проводилась Олімпіада із дисципліни «Загальна екологія» для екологічних та неекологічних спеціальностей. Для неекологічних спеціальностей участь узяли традиційно студенти 4 курсу спеціальності 187 «Деревообробні та меблеві технології» та 193 «Геодезія та землеустрій». Тестування рівня знань студентів проводився у змішаній формі протягом декількох днів очно у копусі 4 та 6, а також в онлайн форматі у відповідності до наказу ректора університету.

Результати олімпіади із «Загальної екології»:

·        для екологічних спеціальностей (студенти спеціальності 101 Екологія 2 курс) із 30 осіб, які взяли участь, переможцями визначено 3 студенти:

1 місце - Клямар Антон (2 курс 1 група)

2 місце – Резвін Катерина (2 курс 1 група)

3 місце – Толошна Валерія (2 курс 2 група)

·        для неекологічних спеціальностей спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» із 52 студентів, які взяли участь переможцями визначено 3 студенти:

1 місце - Крук Яна

2 місце -  Карнаух Катерина,

3 місце – Тимошенко Микола

·        для неекологічних спеціальностей Спеціальність 187 «Деревообробні та меблеві технології» (4 курс) із 12 студентів

1 місце – Бедрій Володимир

2 місце – Діденко Павло

3 місце – Куриленко Кирило

Вітаємо переможців Олімпіади і бажаємо успіхів у майбутньому!!!

Старший викладач кафедри загальної екології,

радіобіології та безпеки життєдіяльності,

Анна Сальнікова

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook