Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Радіобіологія»

25 березня 2024, 18:31
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності
 
У березні 2024 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, використовуючи дистанційну форму написання, було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Радіобіологія».
Журі І етапу олімпіади, в складі Гудков І.М. професора кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності та Іллєнка В.В. старшого викладача кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності, отримали 27 робіт від студентів факультету. У написанні приймали участь студенти 3 курсу спеціальності "Біотехнології та біоінженерія", студенти 3-го, 4-го курсів ОС Бакалавр та студенти 1-го року ОС Магістр спеціальності "Екологія"
За результатами перевірки робіт членами журі було визначено шістьох переможців:
 
перше місце виборола студентка 3 курсу 2 групи спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Ольга Романовська,
друге – студент 1 курсу ОС Магістр спеціальності 101 «Екологія» Андрій Пархоменко та студентка 3 курсу 3 групи спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Аліна Некрутенко
третє – студентки 3 курсу 3 групи спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Анастатсія Гуржий та Олександра Швардак, студентка 3 курсу 2 групи спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Євгенія Ганічкіна.

 

Щиро вітаємо наших переможців! Побажаємо їм подальших успіхів у навчанні і завжди вірити у свої сили! Нехай ця перемога стане для них першою сходинкою до подальших досягнень!
 
 
Ігор Гудков,
Володимир Іллєнко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook