«Вибір майбутньої професії – один із найважливіших етапів життя» – зустріч із учнями школи № 186 м. Києва

26 березня 2024 року

       22 березня 2024 р. співробітники кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного провели зустріч із учнями 10 класу школи № 186 м. Києва.

       Учасників зустрічі ознайомили з історією, сучасним станом, структурою університету, особливостями навчання та додатковими можливостями для студентів. Найцікавіша дискусія виникла під час обговорення спеціальностей, які можуть обрати вступники з повною середньою освітою. Майбутнє місце роботи, рівень заробітної плати, можливість працевлаштування за кордоном – питання, що найбільше цікавили учнів. 
       Більш детально розповіли про факультет тваринництва та водних біоресурсів та спеціальності за якими готують фахівців – 204 – технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 207 – водні біоресурси та аквакультура.

        Детально обговорили умови прийому на навчання у 2024 р. та можливі виклики та особливості вступу у наступному році. Розповіли про підготовчі курси, їх значення для успішної здачі НМТ та додаткові можливості при вступі, участь в Олімпіаді.

 
Доцент кафедри годівлі тварин
та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного
Ігор ІЛЬЧУК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook