Засідання кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів від 26.03.2024 р.

26 березня 2024 року

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.    Про підсумки діяльності кафедри за березень та плани на квітень місяць (доповідає Голембовська Н.В.).

2.     Про проведення Дня відкритих дверей в університеті (доповідає Голембовська Н.В.).

3.     Про перебіг освітнього процесу у весняному семестрі 2023/2024 н.р. (доповідає Слободянюк Н.М.).

4.     Про підготовку до проведення акредитації освітніх програм (доповідає Слободянюк Н.М., гаранти програм).

5.     Про результати анкетування студентів (доповідає Слободянюк Н.М.).

6.     Про розгляд освітніх програм для вступників 2024 р. ОС Бакалавр та ОС Магістр (доповідає Слободянюк Н.М.).

7.     Різне.

1.     Про підготовку до Міжнародної науково-практичної конференції “Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства” (доповідають НПП).

2.     Публікаційна активність (доповідають НПП).

3.     Про атестацію та переатестацію ЕНК (доповідають НПП).

4.     Про розгляд та затвердження навчально-наукової літератури (доповідає Голембовська Н.В.).

 

Голова                                                                           Наталія ГОЛЕМБОВСЬКА

Секретар                                                                               Людмила ТИЩЕНКО

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook