Діти – крила майбутнього

26 березня 2024 року
Укрзалізниця разом із футбольним клубом "Локомотив" продовжують свою програму спортивно-патріотичного виховання, даруючи дітям незабутні пригоди та відкриття! Супроводжує вже другу подорож поспіль студентка спеціальності «Соціальна робота» - Грищук Валерія.
 
Студентка не лише надає допомогу та підтримку, але й ділиться своїми знаннями та досвідом, надихаючи маленьких подорожуючих на досягнення нових вершин!
 
 
Локомотив Укрзалізниці вже проїхав безліч міст нашої країни, даруючи молодому поколінню можливість познайомитися з історією України, відкрити її красу та унікальність. Але це лише початок!
Діти, які беруть участь у проєкті, не лише відвідують цікаві екскурсії, але й беруть участь у різноманітних навчальних заходах.  Під час захоплюючих подорожей вже відбулося безліч зустрічей із відомими особистостями - зірками, спортсменами, бізнесменами, а також проведено навчання з військових дисциплін, медичної допомоги та тактичної медицини.
 
 
 
Проєкт  «Залізна зміна» - це не лише подорож, а справжня можливість для дітей відкрити для себе новий світ знань та можливостей. Нехай ця подорож буде натхненням для кожного дитячого серця та відкриє їм нові горизонти!
 
 
асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації,
БУДЕГАЙ Вікторія
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook