Виробнича практика як невід’ємна складова процесу підготовки бакалаврів-правників у НУБіП України

26 березня 2024 року

     Виробнича практика є складовою освітнього процесу, адже студенти не тільки закріплюють і поглиблюють теоретичні знання, одержані в процесі вивчення загальних та спеціальних юридичних навчальних дисциплін,а і набувають умінь і навичок правозастосовчої практичної діяльності.

     25 березня 2024 року керівниками практики, зокрема професорами кафедри цивільного та господарського права Олексієм Піддубним та Олександром Світличним, доцентами Інною Горіславською та Юлією Канарик  було організовано онлайн-зустріч із студентами 3 курсу юридичного факультету ОС «Бакалавр» щодо проходження виробничої практики з «Цивільного права».

   Під час зустрічі студентам був проведений інструктаж про порядок проходження виробничої практики. Керівники ознайомили здобувачів вищої освіти з метою, завданнями, змістом, планом і календарним графіком виробничої практики,  видали здобувачам-практикантам необхідні документи для забезпечення належного проходження ними виробничої практики (робочу програму виробничої практики та щоденник), ознайомили з порядком оформлення матеріалів, які складаються за результатами проходження виробничої практики, захисту виробничої практики та критеріями її оцінювання.

Під час консультації у здобувачів виникла низка актуальних запитань, на які вони отримали ґрунтовні відповіді.

Вдалого проходження практики студентству та мирного неба нам всім!

Разом до перемоги!

доцент кафедри цивільного та господарського права
Юлія Канарик

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook