Відкрита лекція з дисципліни «Діджитал облік в управлінні бізнесом» в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування, к.е.н. Володимира Литвиненка

26 березня 2024 року

25 березня 2024 р. відбулася відкрита лекція в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування, к.е.н., доцента Володимира ЛИТВИНЕНКА з дисципліни «Діджитал облік в управлінні бізнесом» на тему «Методика створення і заповнення прайс-листів, налаштування знижок та умов продажів».

Лекція була прочитана для студентів 1 курсу ОС «Магістр» спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Харчові технології» з використанням програмного забезпечення для проведення відеоконференцій.

На лекції були розглянуті такі питання:
­ Основні підходи до відображення продажів та відносин із клієнтами;
­ Створення і заповнення прайс-листів;
­ Створення та налаштування знижок у продажах;
­ Налаштування умов продажів та CRM;
­ Суть і характеристика підходів до заповнення початкових залишків товарів та розрахунків з покупцями.

Під час лекції був розкритий теоретичний матеріал у взаємозв’язку із практикою господарювання сучасних підприємств та продемонстровані можливості діджитал обліку для управління бізнесом.

На лекції були присутні: відповідальна за організацію і оцінювання відкритих лекцій на економічному факультеті, завідувач кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Костюк В.А.; професорка кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор Лазаришина І.Д.; професор кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор Савчук В.К; доцент кафедри банківської справи та страхування, к.е.н. Муравський О.А.; к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування Боярова О.А., Данілочкіна О.В., Дерев’янко С.І., Колеснікова О.М., Кузик Н.П., Мельянкова Л.В., Шевчук К.В.; старші викладачі кафедри обліку та оподаткування, к.е.н. Миськів Л.П., Криворот О.Г., які високо оцінили рівень проведеної відкритої лекції з середнім значенням 98 балів. Присутні на відкритій лекції студенти оцінили лекцію на 49,5 балів із 50, що позитивно характеризує зміст відкритого лекційного заняття та вміння лектора взаємодіяти з аудиторією.

Світлана ДЕРЕВ’ЯНКО,
доцентка кафедри обліку та оподаткування
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook