Інструктаж для студентів 3 курсу перед проходженням виробничої практики

26 березня 2024 року

   За вікном весна. Теплий вітерець вже скинув з полів зимову білосніжну ковдру. Прокидаються від довгого сну сади, от-от розпустяться перші бруньки. Терпкий запах вогкого чорнозему вже пробудив від зимової сплячки агрономів та підняв з-за парт молодих фахівців, студентів агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. Після трьох років навчання з приходом весни всі вони вже в приємному передчутті: через тиждень, 1 квітня розпочинається виробнича практика для студентів 3 курсу спеціальностей Агрономія та Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство. 

   Виробнича практика є обов'язковою частиною підготовки студентів ОС "Бакалавр". Перед її початком всі студенти 3 курсу агробіологічного факультету 26 березня пройшли Інструктаж з охорони праці перед від'їздом на виробничу практику, який провів Віктор Поліщук, професор кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві.

   Віктор Поліщук в ході інструктажу розповів про загальні правила поведінки під час перебування в автотранспорті та на дорогах, як правильно користуватися електроприладами та робочими органами сільськогосподарських машин. Пояснив правила  поведніки на господарстві, що допоможуть попередити нещасні випадки.

   Після інструктажу Володимир Завгородній, заступник декана, приділив час організаційній частині. Він розповів про особливості заповнення щоденника практики, робочого зошита. Всі студенти отримали корисні інструкції, що стануть в пригоді під час написання звіту з практики.

 

   Після завершення зустрічі всі студенти пішли на кафедри до своїх керівників для отримання індивідуальних завдань та інструкцій щодо проходження виробничої практики.

Бажаємо всім студентам успіхів під час проходження виробничої практики!

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook