Успішно відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2023-2024 н.р. з дисципліни «Ґрунтознавство»

27 березня 2024 року

    26 березня 2024 року на базі кафедри ґрунтознавства та охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули  відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади  з дисципліни «Ґрунтознавство».
    В олімпіаді прийняли участь студенти агробіологічного факультету 1, 2 і 3 курсів зі спеціальності «Агрономія». Учасники повинні були відповісти на тестові питання теоретичного плану.
   Організатори заходу, професор Віктор Олексійович Забалуєв та доцент Карабач Катерина Сергіївна, відмічають, що такі заходи дають можливість студентам ще раз перевірити себе, оцінити власні знання на найвищому рівні. Це дозволяє не лише відібрати студентів для участі у 2 етапі Всеукраїнської олімпіади, а й заохотити кращих студентів до вдосконалення ґрунтознавчої підготовки і зорієнтувати їх на подальше навчання в магістратурі й аспірантурі.

     За результатами олімпіади визначені переможці, які були нагороджені грамотами:

 

 

      Хочемо відмітити високий рівень ерудиції та теоретичної підготовки учасників, яких цьогоріч було чимало. Також дякуємо усім, хто долучився.
      Вітаємо переможців та учасників І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади та бажаємо творчого натхнення на подальші професійні і наукові здобутки!


Катерина Карабач
доцент кафедри ґрунтознавства та
охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook