Місячник олімпіад на кафедрі електротехніки, електромеханіки та електротехнологій

27 березня 2024 року

 В березні місяці на кафедрі електротехніки, електромеханіки та електротехнологій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України відбувалися І етапи Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка та дисципліни, що викладаються на кафедрі для студентів ОС «Бакалавр» та «Магістр».

Метою проведення олімпіад було підвищення зацікавленості студентів до спеціальності та дисциплін, що вивчають, перевірка їх теоретичної і практичної підготовки, поглиблення знань та виявлення серед них найбільш підготовлених.

Режим проведення олімпіад зумовлювався графіком проведення освітнього процесу різних категорій студентів. Так, наприклад, у студентів 2, 3 та 4 курсу олімпіада відбувалася в of-line режимі і студенти знаходилися в аудиторії, а у магістрів режим проведення був on-line використовуючи навчально-інформаційний портал НУБіП України – Elearn.

Учасникам олімпіади були запропоновані 2 завдання, які вимагали як знання фактичного матеріалу, так і навичок логічного мислення. Результати олімпіади засвідчили, що всі її учасники на достатньо високому рівні оволоділи навичками використовувати набуті знання для виконання як теоретичних завдань в межах навчальної програми так і практичних завдань, що виходили за межі навчальної програми.

Роботи учасників олімпіади перевірило кваліфіковане журі, яке відзначило високий рівень застосування теоретичних знань та умінні обирати оптимальні шляхи і методи при вирішенні задач.

За підсумками роботи журі було визначено кращих учасників:

  

 Учасники олімпіади відзначили високий рівень організації заходу і необхідність щорічного проведення подібних заходів.

  

Олександр Окушко,

завідувач кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook