На кафедрі фізичного виховання проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» 2023-2024 навчального року

27 березня 2024, 12:24
НУБіП України
  20 березня 2023 року на кафедрі фізичного виховання був проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» 2022-2023 навчального року. Участь у ній взяли 28 студентів 1-4 курсів спеціальності «Фізична культура і спорт» гуманітарно-педагогічного факультету.
 Програма олімпіади передбачала два конкурси. Зміст першого полягав у проведені письмового аналізу запропонованого навчально-тренувального заняття. Другий конкурс містив теоретичне завдання у формі круглого столу, де необхідно було висловити свої думки та надати практичні рекомендації щодо поставленої проблеми у формі виступу.
  Захід відкрив Головний суддя олімпіади, доктор філософії, доцент кафедри фізичного виховання Віталій МИРОШНІЧЕНКО, який представив учасникам програму олімпіади, пояснив умови завдань і критерії оцінювання.
 
  Далі учасників привітав гарант освітньої програми «Фізична культура і спорт», доцент кафедри фізичного виховання Сава БРИНЗАК, який наголосив на важливості наукової роботи в тренерській діяльності, більш детально зупинився на професійних якостях і особливості роботи тренера.
  Учасники були налаштовані на плідну працю та зі всією відповідальністю поставилися до конкурсних завдань. Конкурс оцінювало кваліфіковане журі у складі: завідувач кафедри фізичного виховання, кандидат педагогічних наук, доцент Микола КОСТЕНКО, доктор філософських наук, професор Сергій ПУТРОВ, кандидат психологічних наук Анна ХИЖНЯК.
 
  За підсумками двох конкурсів було визначено переможців і призерів олімпіади. Переможцем став студент 3-го курсу Андрій АВРАМЕНКО, друге місце посіла студентка 1-го курсу Альона ПЕТРЕНКО. Третім став студент 2-го курсу Микита КРУПКО.
 
 
  У окремих номінаціях було відзначено двох студентів. «За кращий аналіз навчально-тренувального заняття» грамоту отримала студентка 1-го курсу Аліна УСЕНКО, в номінації «За кращу доповідь» переміг студент 4-го курсу Євгеній ШАЛАВІНСЬКИЙ.
 
Віталій МИРОШНІЧЕНКО,

доцент кафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook