Онлайн-конференція "Доступні технології покращення грунту"

26 березня 2024, 20:14
 
 
 25 березня 2024 року відбулася онлайн-конференція для фермерів, виробників і науковців за участі викладачів кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка, організована компаніями: ТД Unisopt, AgroNova - заходи та навчання для фермерів та Органічна Україна, для спілкування з експертами у галузі ґрунтознавства. На конференції виступали досвідчені аграрії, серед яких - практикуючі  американські фермери, зокрема Доктор Дон Рейкотський таПол Овербі.
 
 
 Доктор Рейкотський - вчений-ґрунтознавець, який протягом багатьох років працював у Службі землеробства США, проводячи дослідження з управління вуглецем у сільськогосподарських системах. Його робота з фермерами стала важливим кроком у розвитку збалансованого підходу до обробітку ґрунту та збереження ґрунтових ресурсів.
 На конференції доктор Рейкотський розкрив тему управління вуглецем в сільськогосподарських системах, ділячись власними дослідженнями та рекомендаціями щодо збереження родючості ґрунту та покращення його якості.
 
 
 Пол Овербі говорив на тему "Зменшення використання добрив за допомогою природних і точних сільськогосподарських методів".
 Пол Овербі є засновником передового фермерського господарства з відновлювального землеробства у північно-центральному районі Північної Дакоти. Пол і Дайан Овербі ведуть господарство, де вирощують різноманітні культури, включаючи канолу, льон, горох, тверду червону весняну пшеницю, просо, овес, соняшники, сою та зелені добрива. Вони брали участь у програмах з відновлення овесу в партнерстві з компанією General Mills та льоном з ADM, а також у ініціативі "1000 ферм" від фонду Екдизис. Пол також є членом ради округу з охорони ґрунтів Ролетт та служить у комітеті з розвитку перспективних культур ND SBARE, порадницьких радах NDSU Precision Ag та NDSU Ag Biosystems and Engineering Advisory, а також співпрацює з Департаментом з охорони довкілля Північної Дакоти з метою створення добровільних стандартів управління поживними речовинами.
 
 
 
 
 
 
 
 Ця конференція - чудова нагода для всіх фермерів та науковців дізнатися про передові практики у сільському господарстві та обмінятися досвідом з колегами.
  Запис конференції можна подивитися за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=72KgaRrtR3s
 
 Вечера О.М., ст.викладач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М.Василенка.
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook