Відбулася відкрита лекція доцента кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Миколи Стегнея

27 березня 2024, 10:39
ФВМ НУБіП України

   Згідно графіку відкритих лекцій у весняному семестрі 2023/2024 навчального року на факультеті ветеринарної медицини 26 березня 2024 року доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Стегней Микола Михайлович прочитав відкриту лекцію з дисципліни «Анатомія свійських тварин» для студентів 1 курсу (скорочений термін навчання) ОС «Магістр» спеціальності «Ветеринарна медицина» на тему: «Компоненти серцево-судинної системи. Кола кровообігу дорослого організму і плода. Розвиток серця в онто- і філогенезі».

   Присутні на лекції науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти відмітили, що Микола Стегней прочитав лекцію якісно, грамотно і на високому навчально-методичному рівні. Лектор має високий науковий рівень володіння матеріалом, вміє зацікавити студентів, використовує мультимедійний презентаційний матеріал та технічні засоби навчання. При викладенні матеріалу лектор використовує нові сучасні дані, створює творчу робочу атмосферу та зберігає стійку увагу слухачів протягом всього заняття. Треба зазначити високу культуру мови лектора, доступність викладання матеріалу для студентів.

Доцент кафедри анатомії, гістології і
патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка
Стегней Микола

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook