Засідання Конференції студентів університету ІІ-го скликання

28 березня 2024 року

Відбулося перше засідання Конференції студентів університету ІІ-го скликання, у якому взяли участь обрані делегати від кожного факультету/ННІ.

  Першим питанням порядку денного стало обрання головуючого та секретаря засідання. Після проведення відкритого голосування було затверджено: головуючою КСУ – Олександру Калініченко; секретарем КСУ – Владиславу Сільченко. Далі було обрано лічильну комісію, до складу якої увійшли: Сергій ФілоненкоАндрій Маланчук та Анастасія Бузаєва.

  Одним із найважливіших питань було затвердження складу Студентської виборчої комісії (СВК). Під час засідання Олександра Калініченко запропонувала до розгляду оновлений склад СВК, головою комісії було запропоновано обрати Антона Тиньчука, який минулого року вже був на посаді заступника голови Студентської виборчої комісії. Склад СВК було затверджено без заперечень.

  Наступним виступив Голова сенату студентської організації Олександр Вертелецький, який розповів про важливість участі студентства у проведенні виборів ректора та запропонував КСУ затвердити створення «Виборчої комісії по організації виборів представників студентів, що мають право брати участь у виборах ректора», до складу якої будуть входити по одному представнику в Конференції студентів кожного факультету/ННІ та один представник від СВК.

  Засідання Конференції студентів університету відзначилось плідною та конструктивною атмосферою. Делегати від факультетів та ННІ продемонстрували високий рівень зацікавленості у вирішенні актуальних питань життя та навчання студентів.

Сенат студентської організації
 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook