Проведення І-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2023-2024 н.р. спеціальності 051 "Економіка" з освітньої програми «Міжнародна економіка»

26 лютого 2024 року
Економічний факультет НУБіП України

В рамках освітньої програми «Міжнародна економіка» спеціальності 051 "Економіка"                     26 лютого 2024 року на кафедрі глобальної економіки відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальності «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка».

     Олімпіада була спрямована на виявлення та визначення найкращих знань та навичок студентів у сфері міжнародної економіки. Під час заходу учасники брали участь у різноманітних завданнях та тестах, спрямованих на перевірку їхніх знань, розуміння та аналітичних здібностей у галузі міжнародної економіки. Всі завдання були ретельно підготовлені та відповідали актуальним тенденціям у світовій економіці.

     Учасники олімпіади продемонстрували високий рівень підготовки та проявили зацікавленість у вивченні міжнародної економіки. Проведення заходу сприяло підвищенню мотивації студентів до активного навчання та допомогло виявити обдарованих та обізнаних учасників.

      Загальна атмосфера під час олімпіади була позитивною та стимулюючою для всіх учасників, що сприяло ефективному проведенню заходу і досягненню поставлених цілей.

Переможцями стали:

І місце – Холодна Софія , студентка 1 курсу ОПП «Міжнародна економіка»;

ІІ місце – Фещун Тетяна, студентка 1 курсу 2 ОПП «Міжнародна економіка»;

ІІІ місце розділили – Мізяк Анастасія, студентка 1 курсу ОПП «Міжнародна економіка»;


Працюємо над розвитком наукових знань наших студентів і намагаємось допомагати їм в отриманні нових знань та навичок і розширювати їх наукові горизонти!

к.г.н., доцент Юлія ПЕРЕГУДА

асистент Марина ПАВЛЕНКО



 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook