Підписано договір про співпрацю з приватним підприємством «Агрофірма «Мета»

27 березня 2024 року

 

     Важливою складовою процесу підготовки сучасних фахівців з маркетингу є отримання практичного досвіду в умовах виробничого підприємства. За ініціативи завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, професора Валерія Бондаренка підписано договір про співпрацю між НУБіП України та приватним підприємством «Агрофірма «Мета», що розташоване у с. Вишнівка Прилуцького району Чернігівської області, спеціалізується на виробництві зернових культур і продукції тваринництва (зокрема, молокопродуктів).

    Метою співпраці є забезпечення високої якості підготовки здобувачів вищої освіти на основі об’єднання інтелектуального, наукового та ресурсного потенціалу сторін. Основними напрямками співпраці є:

  • розвиток інфраструктури науково-освітньої діяльності;
  • проходження виробничої та переддипломної практик студентами спеціальності маркетинг на базі підприємства;
  • перепідготовка та підвищення кваліфікації фахівців підприємства з профільних напрямів у галузі сучасних і перспективних технологій;
  • проведення науково-дослідних робіт сторонами;
  • створення необхідних умов для реалізації спільних науково-технічних інноваційних проєктів;
  • проведення спільних науково-технічних заходів (семінарів, конференцій, вебінарів) з пріоритетних напрямів;
  • співпраця в підготовці дисертаційних досліджень здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії.

 

     Також згідно укладеного договору передбачено й інші форми співпраці, спрямовані на удосконалення освітнього процесу в університеті. Зокрема, це залучення провідних фахівців підприємства як стейкхолдерів до проведення відкритих занять, обговорення освітньо-професійних програм, роботи в екзаменаційних комісіях, участі в організації та проведення студентських олімпіад, конкурсів, фахових семінарів, вебінарів, тренінгів.

     Співпраця приватного підприємства «Агрофірма «Мета» з НУБіП України – це взаємна зацікавленість, що посилить підвищення якості підготовки фахівців. Також це процес інтеграції між наукою, освітою та практичним використанням знань, взаємовигідного поєднання наукового потенціалу з практичним досвідом роботи, задоволення потреб і запитів сторін.

     Договір підписали: завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор Валерій БОНДАРЕНКО та директорка приватного підприємства «Агрофірма «Мета» Алла ГРИЩЕНКО.


Алла Рябчик,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook