Майбутні фахівці готельно-ресторанного бізнесу на виставці «WORLDFOOD: GASTRODAYS 2024»

28 березня 2024 року

      Практичне навчання здобувачів є невід’ємною складовою освітнього процесу. Під час лекційних і практичних занять закладаються основи теоретичної та практичної діяльності, вмінь і навичок, формування професійних якостей майбутнього фахівця готельно-ресторанного бізнесу.

     Основною метою практичного навчання є оволодіння студентами сучасних методів, форм організації та засобів праці в галузі їх майбутньої професії, формування, закріплення та поглиблення одержаних теоретичних знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних умовах, виховання потреби систематичного поповнення своїх знань та застосування їх у практичній діяльності.

     Так, 27 березня студенти другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ННІ неперервної освіти і туризму, на чолі з професором кафедри Мариною СЕРДЮК, куратором курсу професором Валентиною БАНДУРОЮ, завідувачем лабораторії Світланою ОЛЮНІНОЮ, відвідали МІЖНАРОДНИЙ ЕКСПОФОРУМ «WORLDFOOD: GASTRODAYS 2024».

 


     

     Це одна з найбільших виставкових рішень для індустрії гостинності. У павільйоні було представлено новітнє обладнання, інноваційні технології приготування страв, послуги та інші рішення готельно-ресторанного бізнесу.
      В першу чергу, студентів зацікавило технологічне устаткування та сучасні технології приготування страв. На виставці вони мали можливість ознайомитися з технологією крафтових виробництв напоїв, приготування піци, сучасним обладнанням для обжарювання зерен кави та приготуванням запашної кави. Устаткуванням для приготування та зберігання готових страв, такими як – пароконвектомати, холодильне обладнання, сушарки та ін. Учасниками виставки було не лише продемонстроване устаткування, а також надана коротка інформація про його використання, друкований матеріал та контакти для подальшої співпраці з майбутніми рестораторами. Також студенти ознайомились з представленим асортиментом готових страв та мали змогу їх дегустувати.

      Маємо надію, що отриманні враження, інформація, матеріали та контакти допоможуть майбутнім рестораторам стати професіоналами своєї справи.

Валентина БАНДУРА,
професор кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook