Чергове відвідування кураторами кафедри гуртожитків

28 березня 2024 року

21 і 28 березня 2024 року куратори груп студентів агробіологічного факультету відвідали гуртожиток № 11, у якому мешкають здобувачі освіти факультету.

Олена Хижан, Вікторія Кротенко, Надія Солод і Роман Жила  ознайомилися з умовами проживання та поточними побутовими проблемами студентів, особливу увагу приділили студентам першого курсу. Куратори відвідали кімнати, у яких мешкають студенти, та місця загального користування, такі як: кухні, душові, укриття.

Куратори вивчили основні питання, що хвилюють студентів стосовно їх проживання в гуртожитку та провели виховну бесіду наголосивши на важливості дотримання чистоти і порядку в усіх приміщеннях та своєчасного винесення сміття. Разом із завідувачкою гуртожитку Валентиною Іванівною Журенко, було окреслено проблеми, які потрібно розв’язати першочергово для покращення умов проживання студентів.

Загалом студенти задоволенні умовами проживання в гуртожитку № 11 і вважають їх комфортними.

Відвідування гуртожитку кураторами є невід’ємною складовою виховного процесу, який здійснюється в університеті, тому на зустрічі було акцентовано на необхідності дотримування кураторами груп графіку відвідування гуртожитку.

Надія Солод, Вікторія Кротенко,

Олена Хижан та Роман Жила,

доценти кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook