Всеукраїнська студентська олімпіада з навчальної дисципліни «Трактори і автомобілі»

26 березня 2024 року
НУБіП України

Кафедрою тракторів і автомобілів було організовано та проведено в І етап Всеукраїнську студентську олімпіаду з навчальної дисципліни «Трактори і автомобілі» для здобувачів освіти 2 року навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 208 «Агроінженерія», організатор олімпіади: доцент кафедри Іван КОЛЄСНІК, журі олімпіади: завідувач кафедри Євген КАЛІНІН, професор кафедри Олексій СТЕПАНОВ та доцент кафедри Володимир РОМАНЧЕНКО.

Першим завданням було вирішення тестових завдань, що дозволило членам журі провести поглиблене оцінювання знань учасників олімпіади за навчальною дисципліною «Трактори і автомобілі».

 

На друге завдання організатори підготували для учасників олімпіади цікаві практичні завдання, які передбачали знання здобувачами теоретичного матеріалу фахової дисципліни, вміння втілювати набуті знання на практиці.

Висока активність студентів та рівень знань, що вони продемонстрували, беззаперечно свідчать про те, що майбутнє та розвиток аграрного сектору буде за нашими молодими спеціалістами.

Переможців олімпіади визначали за сумою балів двох завдань:

1 місце: Закалюжний Владислав Валентинович (2203АІ);

2 місце: Суржиков Микита Сергійович (2202АІ), Диптан Максим Валерійович (2201 АІ);

3 місце: Стрикун Ростислав Володимирович (2202АІ), Коваленко Сергій Володимирович (2201АІ), Корж Олександр Григорович (2201АІ).

Вітаємо переможців та дякуємо здобувачам за участь та активність! Нехай ваша незгасна енергія та наполеглива праця обов’язково стануть запорукою нових здобутків, подальших професійних досягнень та нових перемог!

 

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Юліана КОЛЄСНІК

 

 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook