Весняна толока ННІ лісового і садово-паркового господарства

28 березня 2024 року

   Місією нашого Університету є виховання патріотів України та фахівців світового рівня. Враховуючи необхідність формування презентабельного вигляду першого навчального корпусу НУБіП України, у зв’язку з розташуванням тут Приймальної комісії Університету, співробітниками кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства розроблено проектні пропозиції щодо оновлення композиції насаджень на його території.

   За ініціативи дирекції Інституту два дні поспіль відбувалася весняна толока, на якій студентство та викладачі разом створили нові високодекоративні насадження на основі сучасних тенденцій ландшафтного дизайну. Ми знаємо, що запорукою хорошого життя є не тільки багаж знань, які кожного дня отримують студенти у нашому Інституті, а й здоров'я, чисте повітря, та екологічна ситуація нашого Голосієво. Було приємно бачити, як наша Інститутська родина працює пліч-о-пліч аби  навести лад та збагатити красою наш кампус.

  Студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства закріпили свої практичні навички із розбивки території, висаджування рослин та здійснення формувальної обрізки декоративних кущів. Новостворені насадження, що включають квітучі кущі, забезпечуватимуть високий декоративний ефект протягом всього вегетаційного періоду.

 
 

 
 
 

 

 

 

Дякуємо всім, хто допоміг і долучився! Разом ми зробили територію біля нашого корпусу ще привабливішою.

Олена Колесніченко,
завідувачка кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну

Ігор Іванюк,
заступник директора з організаційних
та господарських питань
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook