«Мозговий штурм» на кафедрі інженерії енергосистем

29 березня 2024 року

   На кафедрі інженерії енергосистем було проведено І етап Всеукраїнської студентської Олімпіади за участю 50 студентів навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження за спеціальністю 141 - Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка з дисциплін «Основи електропостачання» та «Управління проєктами».

  Роботи учасників олімпіади перевірило кваліфіковане журі. До складу журі з дисципліни «Основи електропостачання» увійшли: Віталій Савченко – голова, к.т.н., доц., Світлана Макаревич, к.т.н., доц., Вікторія Ликтей, к.т.н., асистент; з дисципліни «Управління проєктами»: Світлана Макаревич – голова, к.т.н., доц., Віталій Савченко, к.т.н., ас. Павло Федорченко.

    Слід відзначити високу якість поданих робіт і високий потенціал учасників– майбутніх інженерів - енергетиків.
   За підсумками роботи журі було визначено призерів олімпіади: з дисципліни «Основи електропостачання»: І місце - Шевченко Олександр і Сацько Богдан (група ЕЕЕ-21002б); ІІ місце - Заєць Дмитро (група ЕЕЕ-21001б); ІІІ місце - Суддя Микола (група ЕЕЕ-21001б); з дисципліни «Управління проєктами» І місце - Крупенко Андрій і Гончарук Максим (група ЕЕЕ-20002);ІІ місце - Фесенко Максим (група ЕЕЕ-20002).

     

 

    Переможці Олімпіади поділилися своїми враженнями від участі в заході. Гончарук Максим відзначив: «Олімпіадні завдання - це ефективний спосіб перевірити свої знання та опрацювати у майбутньому теми, у яких погано орієнтуєшся.

     Шевченко Олександр також високо оцінив проведений захід – «Справді цікаво перевірити свої знання на 3 році навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Окрема подяка навчально-педагогічгим працівникам кафедри інженерії енергосистем за створення плідної атмосфери, яка залишила позитивні враження від Олімпіади».

Бажаємо всім учасникам успіху та нових звершень!  

Світлана Макаревич, Вікторія Ликтей, Павло Федорченко, 

науково-педагогічні працівники кафедри інженерії енергосистем

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook