Студентська олімпіада з спеціальності 205 «Лісове господарство» ОС «Бакалавр»

29 березня 2024 року

Студентські олімпіади з спеціальності спрямовані на творче використання знань, умінь і навичок, отриманих студентами. Метою цих олімпіад є спонукання та розвиток творчого мислення студентів, стимулювання конкуренції у процесі навчання; підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, виявлення обдарованої студентської молоді та стимулювання їх творчої активності; підтримка та заохочення талановитих студентів, які мають глибокі знання та широкий світогляд, та прагнуть розвивати науку у майбутньому; виховання у студентів зацікавленості та любові до обраної професії.

 

Під час проведення олімпіади надано можливість кожному студенту продемонструвати свої знання із провідних дисциплін, адже завдання включали питання з дендрології, лісівництва, охорони і захисту лісу, лісових культур, лісової таксації, лісовпорядкування, організації лісогосподарського виробництва.

Гарант ОП «Лісове господарство» Наталія Пузріна та заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Олександр Леснік роз’яснили порядок виконання роботи, націлили учасників олімпіади на успішне виконання різноманітних завдань.
Олімпіада проводилася з метою виявлення, відбору та підтримки обдарованих студентів, розвитку їхніх здібностей, стимулювання творчості, підвищення якості навчання.

За результатами студентської олімпіади зі спеціальності «Лісове господарство» ОС «Бакалавр» було визначено наступних переможців:
І місцеСергієнко Сергій Олександрович (студент 3 курсу 3 групи (cкорочений термін навчання).
ІІ місцеЧемерис Андрій Геннадійович (студент 3 курсу 3 групи (cкорочений термін навчання).
ІІІ місцеСіжук Олександр Володимирович (студент 3 курсу 3 групи (cкорочений термін навчання).
Вітаємо переможців студентської олімпіади зі спеціальності «Лісове господарство» та бажаємо подальших успіхів.

Наталія ПУЗРІНА,
Олександр ЛЕСНІК

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook