Підводимо підсумки І етапу всеукраїнської студентської олімпіади з історії України

26 березня 2024 року

12 березня 2024 р. кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук серед студентів нашого університету було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Історія України».

Учасниками заходу стали представники ряду факультетів та навчально-наукових інститутів нашого університету, серед яких: ННІ неперервної освіти та туризму, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, факультети гуманітарно-педагогічний, механіко-технологічний, агробіологічний, захисту рослин, біотехнологій та екології, ветеринарної медицини. Приємно вразила кількість учасників – 307 представників студентства від першого до четвертого курсів.

Призове перше місце розділили між собою студенти-третьокурсники агробіологічного факультету та факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Ілля Бурба та Оксана Юрцаба. Серед лідерів із найкращими результатами студенти таких факультетів, як гуманітарно-педагогічний, механіко-технологічний, ветеринарної медицини. Гарні результати показали й представники інших факультетів та ННІ.


Дякуємо за участь і бажаємо перемог у подальшому !!!

 

 

Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook