Чергове засідання кафедри: готуємося до проведень Дня відкритих дверей та Міжнародної конференції

28 березня 2024, 15:28

 27 березня 2024 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке пройшло в змішаному форматі.


 Завідувач кафедри Валентина Культенко розпочала засідання з питання організації навчального процесу. З 1 квітня 2024 року він буде відбуватися за новим графіком: на очне навчання виходять студенти 3 курсу. Прохання до викладачів нашої кафедри дотримуватися безпеки під час повітряних тривог та дотримання протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19. Далі навчання здійснюється згідно графіка, який розміщений на сайті університету. Всі викладачі мають ще раз звірити розклад, поводитися у відповідності до кодексу етики викладача.


 Важливим питанням на якому було акцентовано увагу Валентиною Павлівною профорієнтаційна робота.
  4 квітня 2024 року відбудеться загальноуніверситетський День відкритих дверей, тож необхідно посилити профорієнтаційну роботу серед учнівської молоді, популяризувати в соціальних мережах консультаційно-підготовчі курси, олімпіаду для вступу, спеціальності ГПФ, зокрема і спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».


 Також на порядку денному стояло питання підготовки до проведення 11 квітня 2024 року Міжнародної науково-практичної конференції спільно з кафедрою соціальної роботи та реабілітації «Розвиток лідерського потенціалу жінок в академічному середовищі: міжнародний досвід для потреб розбудови України». На даний момент розіслано інформаційний лист, закінчується час прийняття тез доповідей, формується список виступаючих на пленарному засіданні. Необхідно активізувати підготовку для проведення конференції на високому рівні. 


 Були розглянуті та рекомендовані до переатестації два ЕНК з «Англійської мови» (частина 1 та 2), для спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», автор: доцент Христюк С.Б.
Також, були обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.


Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook