Відкрите гостьове заняття на кафедрі лісівництва ННІ ЛіСПГ за участю представників фірми «Stihl»

29 березня 2024 року
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

 Одне із крайніх лабораторно-практичних занять для бакалаврів спеціальності 205 «Лісове господарство» з дисципліни «Основи лісоексплуатації» було проведено у форматі відкритого гостьового заняття з елементами майстер-класу. На заняття були запрошені представники фірми «Stihl» знаного в світі виробника техніки й обладнання для лісогосподарського комплексу та садово-паркового господарства.
«Stihl» – наш давній та надійний партнер, говорить професор кафедри Володимир ГРИБ. Її техніку використовує більшість підприємств лісової галузі. А тому знати та обслуговувати її повинен кожен наш випускник. В цьому ж зацікавлені і наші партнери, які й надали ННІ лісового і садово-паркового господарства сучасне обладнання для потреб навчального процесу.
Щоб пересвідчитися у використанні та обслуговуванні даного обладнання до лабораторії інженерно-технічного забезпечення лісового комплексу на заняття завітали продукт-менеджер компанії Іван СУГЕЙКО та маркетолог Антон МАРЧЕНКО.
На занятті розглядалися бензиномоторні ланцюгові пили, які представники разом із завідувачем лабораторії Андрієм ПЕТІЛОВИМ демонстрували студентам щодо їх технічних можливостей, конструкції та основних робочих частин.
Оскільки студенти відповідної групи є випускниками галузевих коледжів, вони вже мають певне уявлення про «Stihl» та її продукцію, бо вже так чи інакше мали змогу працювати з нею. Відповідно і запитань по ходу заняття виникало багато, на які вони отримували кваліфіковані відповіді практиків.

Професор кафедри

Володимир ГРИБ


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook