Відкрита лекція доцента кафедри обліку та оподаткування Боярової О.А.

26 березня 2024 року

Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, 25 березня 2024 р. відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента Боярової О.А. з дисципліни «Фінансова звітність», для студентів ОС «Бакалавр», 4 курсу, 1,2 групи, спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економіка підприємства».

Тема лекції: «Звіт про власний капітал». Матеріал лекції був присвячений теоретичним та практичним питанням формування Звіту про власний капітал, зокрема розкрито призначення звіту та його структура, складники власного капіталу та алгоритм складання звіту.
На лекції були присутні в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування, к.е.н., доцент Литвиненко В.С., в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Костюк В.А., к.е.н, доценти Дерев’янко С.І., Кузик Н.П, Мельянкова Л.В. та ст. викладач Криворот О.Г.

За змістом лекція побудована у відповідності до плану теми та робочої програми дисципліни «Фінансова звітність» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економіка підприємства». Лекційний матеріал супроводжувався практичними прикладами, що сприяло кращому розумінню теми та опануванню студентами практичних засад формування і розуміння показників Звіту про власний капітал.

Боярова О.А. продемонструвала вільне володіння навчальним матеріалом, викладання якого супроводжувалось змістовною презентацією по темі лекції. Боярова О.А. отримала від студентів схвалені відгуки за те, що лекція викладена в логічній послідовності, є зрозумілою і доступною для сприймання аудиторією.

В загальному відкрита лекція к.е.н., доцента Боярової О.А. була проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні.

Катерина Шевчук,

доцентка кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook