Ph.D. аспіранти КНР факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України демонструють неабиякі успіхи в опануванні вибіркових компонентів

30 березня 2024 року

    В Національному університеті біоресурсів і природокористування України продовжується реалізація підготовки іноземних аспірантів.

    Підготовка здобувачів PhD доктор філософії з Китайської Народної Республіки за спеціальності 181 “Харчові технології” здійснюється на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

     Керівництво та викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК постійно підтримують зв’язок зі своїми здобувачами  PhD доктор філософії з Китайської Народної Республіки задля покращення якості освітнього процесу.

     Весняний семестр 2023-2024 навчального року для здобувачів PhD доктор філософії розпочався з вивчення дисципліни “Сучасні технології м'ясних, молочних та продуктів з гідробіонтів”, яку читає доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Ігор Устименко.

     Так, на черговому занятті був проведений захист лабораторної роботи з елементами дослідницького характеру.

    Здобувачам PhD доктор філософії з Китайської Народної Республіки було надано завдання - удосконалення технологій нових видів молочних продуктів з дослідженням показників якості.

    Аспіранти обирали молочні продукти, вироблені за класичною технологією та удосконалювали їх рецептурні композиції використанням як традиційної та нетрадиційної сировини рослинного походження з подальшим дослідженням органолептичних показників якості та хімічного складу готової продукції.

    Доповідаючи основні результати проведеного дослідження, здобувачі PhD доктор філософії продемонстрували високий рівень набутих ними компетентностей в ході вивчення сучасних технологій молочних продуктів.

     PhD аспіранти разом з Ігорем Устименком активно обговорювали результати власноруч проведених досліджень.

      Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК бажає своїм здобувачам PhD доктор філософії з Китайської Народної Республіки нових звершень у подальшому опануванні вибіркових компонентів.  

Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook