АГРОХІМІКИ ВІДВІДАЛИ ОДИН ІЗ НАЙБІЛЬШИХ АГРОХОЛДИНГІВ УКРАЇНИ «МХП»

1 квітня 2024 року
 "Many happy people (багато щасливих людей)!"
     Саме така філософія одного із найбільших агрохолдингів України «МХП».

   Нещодавно дипломники кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва агробіологічного факультету НУБіП України мали можливість доторкнутися до світу компанії «МХП». Студенти ознайомилися із головним офісом. Потім прослухали лекцію на тему «Точне землеробство», під час якої фахівці компанії «МХП», Олексій Тарасенко і Олександр Артюх, розповіли про агрохімічні обстеження земель холдингу, впровадження технологій точного землеробства в агрохолдингу. Потім студенти вирішили тест із агрономії. Цікавим виявилося вирішення практичних кейсів для студентів. Свої практичні рішення студенти представити провідному менеджменту агрохолдинту.


   Студенти приємно здивували своїх викладачів і менеджмент агрохолдингу своїми неординарними рішеннями і рівнем знань. Наприкінці заходу вони мали можливість поспілкуватися із фахівцями МХП, отримали заохочувальні призи і запрошення до співпраці.
   Приємно, що лекторій для студентів проводили випускники кафедри агрохімії і якості продукції рослинництва НУБіП України, Олексій Тарасенко (технолог з агрохімії) і Олександр Артюх (технолог з точного землеробства). Крім того, нині велика кількість випускників кафедри працюють в агрохолдингу, що свідчить про високий рівень знань, які дає НУБіП України у галузі агрономії.

 

 


  Тож, теперішні студенти, поглинайте знання із наполегливістю, адже Ви маєте великі перспективи у майбутньому, звичайно ж у поєднанні із Вашими особистими якостями і прагненнями.

   Дякуємо співробітниках агрохолдингу «МХП» і керівництву агробіологічного факультету у сприянні цього візиту.
   Дякуємо ЗСУ за можливість жити у вільній Україні!

 

Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook