Ректорат: зустрічаємо абітурієнтів та поліпшуємо кадровий потенціал

1 квітня 2024, 12:14
  01 квітня 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Минулого тижня пройшло засідання кадрової комісії, на якій розглянули пропозиції факультетів та ННІ щодо оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників. Аналіз засвідчив, що частина викладачів не повністю реалізовують свій потенціал в науковій, публікаційній роботі, не регулярно підвищують кваліфікацію тощо. На це буде звернута увага наступного розширеного ректорату.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на правилах прийому до аспірантури в 2024 році. Розпочалася реалізація програми підготовки до відзначення 126-річниці університету. 03 квітня відбудеться творчий вечір Вадима Крищенка. Завершується підготовка положення про психологічну службу університету.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка наголосив, що для вступників до аспірантури передбачено звільнення від ЄВІ та вступного іспиту з іноземної мови за умови наявності сертифікату знання мови на рівні В2.
  Голова профспілкової організації студентів та аспірантів Олексій Мельник проінформував про допомогу спортивним командам університету.

  Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко зупинився на проведеному сільськогосподарському ярмарку. За побажаннями співробітників ярмарок буде проведений повторно.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про підготовку наказу про оголошення конкурсу на 250 вакантних місць науково-педагогічних працівників. За результатами засідання кадрової комісії з частиною викладачів трудові відносини будуть продовжені по строковому трудовому договору.

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на продовженні футбольного чемпіонату-меморіалу імені Сергія Романчука. 5-6 квітня пройде академія студентського самоврядування.
  Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів, що в господарствах тривають весняні польові роботи, прибули студенти кількох факультетів.

  Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко зупинився на реєстрації випускників коледжів на участь в олімпіаді для вступу в університет.
  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька доповіла про виплату заробітної плати, стипендій.

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про реалізацію низки договорів про академічну мобільність в межах програми ERASMUS. Спланована реалізація наукових проектів спільно з британськими колегами. Міжнародний відділ подав оновлену інформацію до штаб-квартири міжнародного рейтингу Times Higher Education. З 01 квітня до 8000 гривень збільшена мінімальна заробітна плата. За два тижні в Ужгороді відбудеться конференція за представництва Австрійського університету Боку. Тривають тендерні процедури, зокрема щодо закупівлі лабораторного обладнання, яке заплановане для оновлення і модернізації лабораторій у 2024 році.
  Учений секретар Оксана Барановська доповіла про проведення 02 квітня наради з планування, яка відбудеться на базі навчального корпусу №10.

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко проінформував про підготовку проміжних звітів. Поглиблюється співпраця з Асоціацію стартапів України. Вчені університету отримали запрошення для участі в групі дослідників щодо формування національної стратегії з охорони біорізноманіття.
  Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про ситуацію в кампусі. Проведені збори із завідувачами гуртожитків та студентським активом щодо виконання доручень ректора за результатами обходу. Студенти проінформовані про завершення столичною владою опалювального сезону, відповідно й в студмістечку. У гуртожитку №10 триває встановлення енергозберігаючих вікон.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха доповіла про ротацію студентів 2-3 курсів. Завершена проміжна атестація здобувачів вищої освіти університету. 04 квітня пройде День відкритих дверей. Отримана акредитація низки освітньо-професійних програм.

 

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Тонсі – посилити моніторинг виконання вимог до науково-педагогічного працівника, приділити увагу студентам третього курсу, які вийшли на очне навчання, спланувати наступного тижня нараду старост третього курсу, організовано провести День відкритих дверей. Головному інженеру Олегу Самсонюку – контролювати виконання ремонтів згідно плану за результатами обходу гуртожитків. Сергію Кваші – організувати проведення творчого вечора Вадима Крищенка, внести пропозиції з відкриття лабораторій до Дня університету.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook