Відбулась відкрита лекція доцента кафедри фармакології, паразитології та тропічної ветеринарної медицини Сергія Гончарова

2 квітня 2024 року

На факультеті ветеринарної медицини є добра традиція проведення відкритих лекцій. З одного боку, це звичайна, планова лекція у щоденному навчальному процесі, спрямована на студентів, а з іншого боку – це знакова подія в професійному житті науково-педагогічного працівника. Проведення відкритої лекції вимагає додаткової уваги із боку лектора, оскільки присутнє бажання показати себе із найкращої сторони, продемонструвати колегам не лише рівень фахових знань, а і рівень педагогічної майстерності.
Саме тому, у відповідності до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2023/2024 навчального року на факультеті ветеринарної медицини, 1 квітня 2024 року доцентом кафедри фармакології, паразитології та тропічної ветеринарної медицини, доктором ветеринарних наук Сергієм Леонідовичем Гончаровим проведено відкриту лекцію з дисципліни "Паразитологія та інвазійні хвороби тварин" для студентів 3 курсу магістерської програми "Ветеринарна медицина" на тему "Загальна характеристика нематод. Аскаридози тварин".

Колегами було відмічено високий науковий рівень лектора, точність та доступність поданого матеріалу, його структурованість і логічність. Відзначено і досконале володіння державною мовою та високий навчально-методичний рівень представленої презентації.

Відрита лекція – це не лише здійснення контролю якості викладацької роботи лектора, але водночас це обмін досвідом, доброзичлива допомога колег лектору щодо покращення його роботи, пошук можливостей для вдосконалення навчального процесу. Проведення відкритих лекцій сприяють згуртованості колективу кафедри, створенню єдності науково-методичних підходів у організації освітньо-виховного процесу.

Завідувач кафедри фармакології, паразитології та тропічної ветеринарної медицини,
к.вет.н., доцент Іщенко Вадим Дмитрович

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook