Друга річниця визволення Немішаївської громади

2 квітня 2024 року
  01 квітня 2024 р. із метою національно-патріотичного виховання молоді проведено урочистий мітинг з нагоди другої річниці визволення Київщини для студентської родини Немішаївського фахового коледжу.

  «Ми всі пережили важкі часи – період окупації, і тому завжди маємо пам’ятати героїчний опір наших захисників, місцевих жителів, простих громадян, які не роздумуючи стали на захист рідної землі, на захист своїх сімей від російських окупантів ВВ. Ми ніколи не забудемо подвиг Героїв, які віддали і віддають своє життя за свободу, за те, щоб ми мали можливість вільно жити, працювати, навчатися у суверенній незалежній Україні», – наголосив директор Володимир АЛЬОХІН.

  Тетяна ЛУКЕРЧЕНКО, викладач, що проживала у багатостраждальній Бородянці і чий дім зруйнували російські авіабомби, зазначила, що ми всі маємо докласти максимум зусиль, щоб допомогти ЗСУ, адже від дій кожного з нас залежить наближення Перемоги. Саме ви, нинішні студенти є нашою надією на те, що Україна є і буде завжди, адже ви наше майбутнє і маєте бути гідними подвигу українських Героїв.
  Віктор ПІЩАНСЬКИЙ, ветеран праці, полковник, звертаючись до студентів, наголосив, що їм є з кого брати приклад, є на кого рівнятися – понад ста випускників нашого коледжу захищають цілісність України, воюють у лавах ЗСУ.

  Після звільнення українськими військовими Київщини, світ жахнувся, побачивши воєнні злочини у Бучі, знищену «Мрію» у Гостомелі, зруйновані вщент житлові будинки в Ірпені, Бородянці, Макарові, в багатьох інших населених пунктах. Скільки знищених, занапащених життів приніс з собою «руський мір»…
  Але ми не скорились! Вже третій рік повномасштабного вторгнення український народ демонструє всьому світові приклад мужності, стійкості, сміливості, відваги та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

І буде мир…
І вишні зацвітуть
У рідному моєму краї.
Лелеки добру звістку принесуть:
Кінець війні! Ми ворога здолали!
– найзаповітніша мрія кожного українця, яка обов’язково здійсниться!


Все буде Україна!

 

Олена Кищук,
практичний психолог

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook