Яскраві враження від виставки WorldFood GastroDays студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

2 квітня 2024 року

  27 березня 2024 р. студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України у супроводі викладачів Володимира ВасиліваЛюдмили Тищенко та Зінаїди Бурової занурились у захопливий світ гастрономічних рішень на тематичній виставці WorldFood GastroDays 2024.

  WorldFood GastroDays — це галузева виставка рішень для індустрії їжі Out-Of-Home, на якій були представлені виробники та постачальники продуктів, напоїв та обладнання сектору їжі та напоїв поза домом.
  Наші студенти мали чудову можливість відкрити для себе тренди та інновації ринку новітніх харчових продуктів, пригоститися смаколиками. Вони жваво цікавились технологіями приготування крафтових солодощів, дегустували фермерську молочну продукцію та випічку, ознайомились з обладнанням для обжарювання та помелу кави, спробували ферментовані напої здорового харчування.

  Також наші студенти мали змогу прийняти участь у пізнавальних заходах виставки. Так компанія Ardis Group, що працює з сирами вже 25 років, а також має власне виробництво свіжих сирів Lel’ представила інтерактивне шоу з виробництва справжнього сирного фондю. Тренерка ProCheese Академії запропонувала провести майстер-клас для наших студентів як правильно працювати із сирами, щоб підкреслити та доповнити їхні смакові особливості.

  Викладачі факультету зі свого боку традиційно провели профорієнтаційну роботу серед учасників та гостей виставки, адже вже маємо позитивний результат та нових студентів навіть із професіоналів своєї справи, які прагнуть підвищити свій фаховий рівень, опановуючи нові спеціальності на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.

  Дякуємо організаторам та учасникам виставки WorldFood GastroDays за цікаве спілкування, новий досвід та море позитивних емоцій!

 

Зінаїда БУРОВА,
керівник наукового гуртка кафедри ПіОПП АПК

Роман МАМЧУР, 
студент 4 курсу факультету харчових технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook