Вітаємо Дарію Нечипоренко, студентку ОП "Готельно-ресторанний бізнес", переможницю Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science»

2 квітня 2024 року

     Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

  Конкурс проводиться з метою розширення міжнародних зв’язків, активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців, залучення студентів до участі у наукових програмах, проєктній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.
  До складу журі конкурсу 2024 року увійшли 144 спеціаліста-науковця, з них 92 з 23 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Оман, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Хорватія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова.
  Реєстрація учасників та подання робіт на перший етап конкурсу тривали до 01 лютого 2024 р. На перший етап було подано 362 роботи з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Україна, Оман, Литва, Сербія, Польща, Румунія, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова, Узбекистан.
  На першому етапі відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх на онлайн-засіданнях. За кожним напрямком визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу.
  Другий етап конкурсу розпочався 21 березня 2024 р., на якому фіналісти представили свою роботу на онлайн-конференції за кожним напрямком.
  Приємно відзначаємо, що наукова робота Дарії Нечипоренко «INNOVATIVE METHODS OF DRYING RAPESEEDS USING MICROWAVE ENERGY» студентки третього курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» виборола третє місце.
 

  Вітаємо наукових керівників д.т.н., професора кафедри готельно-ресторанної справи та туризму НУБіП України Бандуру В.М. та д.т.н., професора Західночешського університету (Республіка Чехія) Рубаненко О.В.!

 Бажаємо подальших успіхів!

 
Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook