Нарада з планування: контролюємо якість освітнього процесу та ведемо постійний діалог з науково-педагогічними працівниками

3 квітня 2024 року

 

 

Під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка пройшла квітнева нарада з планування, яку традиційно розпочали з відвідин одного з навчальних корпусів. Цього разу члени ректорату відвідали 10-й, де ознайомилися з поточним станом справ на факультетах економічному і аграрного менеджменту та в ННІ неперервної освіти і туризму, їх матеріально-технічною базою.

  ННІ неперервної освіти і туризму представив один з найсмачніших в університеті підрозділів – навчально-науково-виробничу лабораторію технології ресторанного господарства кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
  Економічний факультет почав з представлення «Музею грошей». Також увазі членів ректорату були запропоновані лабораторії AGMEMOD (тут встановлено програмне забезпечення AGMEMOD з прогнозування і моделювання аграрних ринків), ТОПАЗ (з бізнес-планування аграрних підприємств), біржової діяльності.
  Факультет аграрного менеджменту продемонстрував ряд своїх лабораторій – навчально-науково-виробничу «Кабінет менеджменту» кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, навчально-наукову – інвестиційного проєктування, навчальну – бізнес-аналітики кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД.

  Потому приступили до розгляду питань порядку денного.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха представила результати моніторингу відвідування занять студентами третього курсу, які прибули до кампусу на очне навчання. Явка за різними факультетами сягнула в середньому понад 75%, що обумовлене низкою факторів, зокрема безпекова ситуація в столиці. Разом з тим, до 05 квітня керівникам ННІ та факультетів доручено виправити ситуацію. Особлива увага була звернута на стан відвідування студентами ННІ неперервної освіти та туризму аудиторних занять.

  Про особливості проведення Дня відкритих дверей, маршрути слідування та відповідальних осіб доповіла проректор Оксана Тонха. Програму ж безпосередньо заходу представила завідувач кафедрою культурології Ірина Майданюк. Вона передбачає демонстрацію фільмів-роликів, динамічне дійство на сцені, концентровану і корисну інформацію для вступників.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на хронології заходів та плані підготовки відзначення Дня університету. Для студентів, співробітників, науково-педагогічних працівників будуть організовані спортивні, інтелектуальні змагання. Паралельно триває підготовка для відкриття низки лабораторій та інших об’єктів університету.

 

  03 квітня 2024 року в університеті пройде творчий вечір професора кафедри культурології, народного артиста України Вадима Крищенка, про що проінформувала Ірина Майданюк.

  Про стан справ в ННІ неперервної освіти та туризму, факультетах економічному та аграрного менеджменту доповіли їхні керівники Іван Гриценко, Анатолій Діброва та Анатолій Остапчук. Вони закцентували на організації якісного освітнього процесу, кадровому потенціалі, співпраці з бізнесом, міжнародних зв’язках, наукових доробках, наповненні спеціального фонду, перспективах розвитку та питаннях, які потребують допомоги ректорату. Найголовніше з них – дооблаштування укриття.

 

  Проректори з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, науково-педагогічної роботи Оксана Тонха, науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, головний інженер Олег Самсонюк представили плани діяльності служб та відділів на квітень. Зведений план діяльності ректорату презентувала учений секретар Оксана Барановська.

 

  На завершення ректор Станіслав Ніколаєнко озвучив спільні завдання: увіковічнення пам’яті загиблих Героїв-членів колективу, постійний системний діалог з науково-педагогічними працівниками, посилення профорієнтаційної роботи, зустрічі з роботодавцями, організований на належному рівні процес виборів ректора, розширення міжнародної співпраці та запровадження програм подвійних дипломів та інші.

Пресслужба
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook