Конструкції найсучасніших тракторів CASE IH: Гостьова лекція-презентація від менеджера по роботі з ключовими клієнтами Case IH компанії CNH Industrial Ukraine LLC, brand Case IH Максима ПАВЛЕНКА

3 квітня 2024 року
   На базі кафедри тракторів і автомобілів механіко-технологічного факультету пройшла лекція-презентація від менеджера по роботі з ключовими клієнтами Case IH компанії CNH Industrial Ukraine LLC, brand Case IH Максима ПАВЛЕНКА для здобувачів спеціальності 208 «Агроінженерія», що була присвячена конструкції найсучасніших тракторів CASE IH. На сьогодні бренд CASE IH з гордістю представляє рішення для європейських виробників усіх масштабів та секторів - від найпотужнішого трактора Quadrac 715 й до першого цілком електричного трактора Farmall 75C Electric.

   Під час лекції було відзначено, що світові тенденції роблять акцент на точне сільське господарство, використання великих масивів даних, які збираються з техніки та причіпного знаряддя, цифровізації, передачі даних. Як провідний виробник сільськогосподарської техніки, компанія Case IH реагує на нові виклики, і відповідно до запитів фермерів усього світу, наприклад, був створений трактор Magnum AFS Connect.

Максим ПАВЛЕНКО розповів, що для українського ринку компанія пропонує 5 моделей: Magnum 280, Magnum 310, Magnum 340, Magnum 380 та Magnum 400 з максимальною потужністю: 351-435 к.с. відповідно. Модель Magnum 400 доступна лише з трансмісією 21/5 PowerDrive, що пропонує максимальну швидкість 40 або 50 км/год при низьких обертах двигуна. Всі моделі оснащені шестициліндровими двигунами FPT Cursor 9 об’ємом 8,7 літрів з турбонадуванням та інтеркулером. Моделі 340, 380 та 400 також можна безпосередньо з заводу оснастити задніми гусеницями Rowtrac.

   Здобувачі зацікавились розповіддю менеджера Максима ПАВЛЕНКА про новітню конструкцію тракторів CASE IH на стільки, що майже засипали запитаннями. Завдяки професіоналізму Максима ПАВЛЕНКА, кожен здобувач освіти отримав конструктивні відповіді з багатьма прикладами із життя. Також здобувачі дізнались важливу інформацію щодо можливості проходження практики та майбутнього працевлаштування в компанію CNH Industrial Ukraine LLC, brand Case IH.

   Шукаючи можливість наростити ефективність та зменшити собівартість виробництва аграрної продукції, українські компанії потребують якісної техніки та надійної сервісної підтримки. CNH Industrial Ukraine LLC, brand Case IH, офіційний дилер CASE IH, в умовах сьогодення є надійним партнером для українських аграріїв, пропонуючи рішення, які дозволяють працювати найбільш ефективно та допомагають вистояти у складні часи. Незважаючи на всю технологічність і велику кількість додаткових функцій, техніка Case IH залишається простою в управлінні, комфортною та надійною. Саме ці якості вже десятки років цінують аграрії з усього світу.

   Кафедра тракторів і автомобілів висловлює щиру подяку менеджеру компанії CNH Industrial Ukraine LLC, brand Case IH Максиму ПАВЛЕНКУ за проведену лекцію та із задоволенням запрошуємо на нові зустрічі із здобувачами.

 

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Юліана КОЛЄСНІК

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook