День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв Києва, громад Київщини та інших областей України!

4 квітня 2024 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

У четвер 4 квітня 2024 року відбувся День відкритих дверей для потенційних абітурієнтів – випускників шкіл Києва, територіальних громад Київщини, Черкащини, Харківщини, Сумщини та інших областей, який зібрав у стінах НУБіП   понад 1300 учасників очно та ще кількасот потенційних абітурієнтів долучилися у дистанційному форматі.

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u331/dsc_2404_2024.jpg


Зустріч на факультеті розпочалася з гостинного вітання декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука. Сучасна 230 аудиторія десятого корпусу НУБіП України ледь вміщувала всіх присутніх абітурієнтів разом їхніми батьками та класними керівниками, але, водночас, атмосфера панувала тепла і доброзичлива. Майбутні студенти з уважністю дослухалися до слів виступаючих, адже на даному етапі вони мають зробити вибір стосовно свого майбутнього фаху.

Факультет аграрного менеджменту відчинив двері для потенційних вступників. Формат заходу був змішаний – частина абітурієнтів приєдналися онлайн, а частина змогли відвідати університет особисто, що дозволило охопити достатньо велику кількість учасників та поінформувати їх стосовно переваг навчання на факультеті. Майбутні студенти мали змогу ознайомитися з діяльністю університету та факультету, кафедр, отримати відповіді на свої запитання та поспілкуватися з присутніми науково-педагогічними працівниками та адміністрацією факультету.


Змістовною та корисною для вступників була доповідь керівника міжнародних програм факультету агарного менеджменту, завідувача кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Олени Ковтун. Абітурієнтам були представлені слайди з інформацією стосовно можливостей навчання за програмами подвійних дипломів та навчання в різних країнах за програмою Erasmus+. Олена Ковтун акцентувала увагу на необхідності вивчення іноземних мов, що відкриє перед абітурієнтами багато нових можливостей.


В рамках проведення Дня відкритих дверей на кафедру адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності факультету аграрного менеджменту НУБіП України завітали учні 11 класів в очному та дистанційному форматах міста Києва, громад Київщини та інших областей України, доценти Діброва Лариса, Костюк Ольга, Кузьменко Сергій, Янчевський Руслан, Коваленко Наталія, Чорненька Людмила, Міщенко Іван ознайомили абітурієнтів з особливостями навчання на факультеті аграрного менеджменту  та роботою кафедри. 


Професори Ібатуллін Марат, Калівошко Олексій, Бутенко Віра ознайомили учнів із керівництвом та структурою університету, факультету аграрного менеджменту, проінформували про головну мету та завдання кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності.


До проведення Дня відкритих дверей на кафедрі долучились члени наукового гуртка: «Основи наукових досліджень в агробізнесі» під керівництвом доцента кафедри Олександра Файчука та заступника декана з наукової роботи, професора Віри Бутенко. Молоді науковці спілкувались із потенційними абітурієнтами і зацікавили їх перспективою проведення наукових досліджень у сфері управління міжнародним агробізнесом.

 


Доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Тюріна Альона провела Marshmallow Challenge для розвитку лідерських та командних навичок потенційних абітурієнтів. 6 команд протягом 18 хвилин будували башти з 20 спагеті, 1 м. клейкої стрічки та 1 м. мотузки, а на вершині мали помістити маршмелоу. Цікаво було спостерігати за різноманітними підходами молоді до процесу побудови — хтось одразу почав з вершини й маршмелоу, хтось будував міцний фундамент. У підсумку найвища башта склала 66 см, найнижча 48 см. Переможці отримали цінні призи на згадку про сьогоднішній день. 

Наприкінці кожен учасник обрав собі печиво з передбаченнями щодо майбутнього освітнього шляху в НУБіП України та отримав буклет з детальною інформацією щодо вступу на ОП “Менеджмент міжнародного бізнесу”. 

Запрошуємо на навчання на факультет аграрного менеджменту!



Файчук Олександр

Тюріна Альона

Міщенко Іван

доценти кафедри адміністративного менеджменту та

 зовнішньоекономічної діяльності 

 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook