Відбір делегатів на вибори ректора НУБіП України з числа працівників науково-допоміжного персоналу факультету аграрного менеджменту

4 квітня 2024 року

   04 квітня 2024 року відбулося зібрання працівників науково-допоміжного персоналу факультету аграрного менеджменту. На початку зустрічі декан факультету Анатолій Остапчук ознайомив присутніх із офіційними документами з виборів ректора та зокрема Положенням про порядок обрання представників з числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками, для участі у виборах ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Відповідно до Положення на Процедуру обрання представників на зборах працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками Університету, забезпечує створена на цих зборах лічильна комісія. Кандидати у делегати на вибори ректора не мають права входити до складу лічильної комісії. Лічильна комісія для проведення виборів представників зі свого складу обрала головою Людмилу Ганенко, диспетчера факультету аграрного менеджменту та секретарем – Галину Мороз, старшого лаборанта кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.
   За результатами голосування прийнято рішення делегувати на вибори ректора НУБіП України з числа працівників науково-допоміжного персоналу факультету аграрного менеджменту Ларису Засєкіну, старшого лаборанта кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД.

Людмила ЧОРНЕНЬКА, 
заступник декана факультету аграрного менеджменту
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook