Вдало проведена профорієнтаційна робота – це запорука успішної вступної кампанії!

4 квітня 2024, 19:32

Профорієнтаційна робота з учнями – один з головних напрямів виховного процесу, який спрямовано на підготовку здобувачів освіти до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві.

Вдало проведена профорієнтаційна робота – це запорука успішної вступної кампанії. Дотримуючись цього гасла, викладачі кафедри англійської філології прийняли участь у Дні відкритих дверей 04 квітня 2024 року.

Викладачі кафедри англійської філології розповіли майбутнім абітурієнтам про умови навчання, проживання й побут студентів у студмістечку НУБіП України, культурно-мистецькі та спортивні заходи й можливості приймати в них участь.

 

Також представлено сайт університету, як основне джерело інформації, де абітурієнти можуть знайти всю необхідну інформацію як про університет, його історію та життя, так і про інститути, факультети та кафедри. Слухачів приємно вразило почуте про можливості, які надає НУБіП України.

Особлива увага під час зустрічі була приділена перевагам навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України, ознайомлено присутніх із перспективами, що очікують на його студентів та випускників.

Учні уважно прослухали інформацію та активно задавали питання щодо можливостей працевлаштування, вартості навчання за контрактом, військової кафедри, виробничих практик у інших країнах світу тощо.

Оксана СУХОМЛИН,
асистент кафедри англійської філології

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook