Профорієнтаційна робота кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій до дня відкритих дверей у НУБіП України

4 квітня 2024 року

 У рамках профорієнтаційних заходів до Дня відкритих дверей, 2 квітня 2024 року на запрошення кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій до НУБіП України завітали випускники 11 класу КЗ «Чоповицький ліцей», які наразі готуються до НМТ і обирають собі заклади вищої освіти для подальшого навчання. Поїздка учнів до Національного університету біоресурсів і природокористування України стала можливою за сприяння голови Чоповицької ТГ Михайла Філоненка, який надав автобус.
В університеті учнів зустріли директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Роман Дмитрович Василишин і науково педагогічні працівники кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій доценти Олексій Леонідович Бойко та Ігор Вікторович Іванюк, які ознайомили потенційних абітурієнтів з умовами вступу до університету, розповіли про особливості навчання та проходження практик, умови проживання в гуртожитку та дозвілля студентів.

 

Для майбутніх абітурієнтів викладачі університету провели цікаві екскурсії. Спочатку у «Музеї лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського" його завідувач, Роман Гуржій, розповів учням про експозицію (чучела і навчальні експонати) музею, загальною чисельністю близько 300 видів птахів і ссавців.

 

 

Несподіваною для школярів була зустріч з ректором університету академіком Станіславом Миколайовичем Ніколаєнком у ботанічному саду університету.

 

Подальша екскурсія Ботанічним садом університету переконала учнів, що тут можна не лише побачити потужну колекцію деревних і кущових видів рослин, різні цікаві різьблені експонати лісових звірів, а й прослухати лекції або виконати практичні роботи просто неба в облаштованому екокласі.

 

Сподіваємося, що після такого детального ознайомлення з ННІ лісового і садово-паркового господарства певна частина випускників КЗ «Чоповицький ліцей» оберуть наш університет і, зокрема, інститут для свого подальшого навчання з метою здобуття вищої освіти.

Олексій Бойко, Олександр Кайдик,
доценти кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook