Про маркетинг та менеджмент десятикласникам спеціалізованої школи № 43 "Грааль" м. Києва

3 квітня 2024 року

3 квітня 2024 року доценти факультету аграрного менеджменту Катерина Алексеєва та Олена Нагорна провели профорієнтаційний захід у спеціалізованій школі № 43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу "Грааль" м. Києва.

На початку зустрічі зі вступниками Катерина Алексеєва зорієнтувала присутніх стосовно правил вступу до університету, зокрема, щодо структури НМТ, який є основним критерієм відбору. Олена Нагорна розповіла про факультет аграрного менеджменту та наявні спеціальності на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти - «Маркетинг» та «Менеджмент». Також увага вступників була зосереджена на можливостях цікаво проводити студентське життя у позааудиторний час, зокрема, займатися у творчих колективах університету та брати участь у спортивному житті. В університеті функціонує потужна військова кафедра, що дозволяє хлопцям та дівчатам отримати звання молодшого лейтенанту під час навчання.

 

Катерина Алексеєва акцентувала увагу учнів на активній міжнародній діяльності факультету аграрного менеджменту, можливостях для студентів навчатися за програмами подвійних дипломів та стажуватися за програмою Erasmus+. На факультеті уже досить давно поряд з україномовними групами функціонують англомовні групи, де викладання ведеться англійською мовою. Завдяки цьому студенти не тільки опановують фах, але й удосконалюють знання іноземної мови під час навчання.

Наприкінці заходу представники факультету відповіли на питання учнів та запросили їх на День Відкритих Дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України та факультету аграрного менеджменту, який відбудеться 4 квітня в очно-дистанційному форматі.

Щиро дякуємо керівництву Спеціалізованої школи № 43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу "Грааль" та особисто заступнику директора Катерині Даценко за приділений час та сподіваємося на подальшу співпрацю!

Катерина АЛЕКСЕЄВА, Олена НАГОРНА
доценти факультету аграрного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook