Проводимо майстер-класи та тренінги для вступників: факультет аграрного менеджменту зацікавлює та залучає до навчання

5 квітня 2024 року

 04 квітня 2024 року факультет аграрного менеджменту гостинно відчинив двері для своїх майбутніх студентів. Науково-педагогічні працівники нашого факультету разом зі студентами взяли активну участь у заході, запросивши абітурієнтів шкіл та супроводжуючи їх протягом всього заходу. До оформлення інформаційного стенду факультету в третьому корпусі долучилися студенти-гуртківці всіх кафедр факультету під наставництвом керівників гуртків. Загальну координацію роботи гуртківців здійснювала заступник декана факультету аграрного менеджменту з наукової роботи Віра Бутенко.


Загалом, завдяки активній профорієнтаційні роботі на факультеті, а також доступному в теперішніх умовах очно-дистанційному форматі заходів вдається запрошувати все більше і більше вступників на факультет, інформувати та залучати до навчання. Також постійно збільшується кількість шкіл, з якими факультет розвиває довгострокове співробітництво в рамках підписаних договорів.
В актовій залі третього адміністративного корпусу НУБіП України вступники мали можливість прослухати виступ ректора НУБіП України академіка Станіслава Ніколаєнко. Ректор представив наш університет, акцентував увагу на міжнародному визнанні нашого альма-матер та побажав вступникам мріяти, адже тільки в такому разі вдасться досягти успіхів у житті. Незважаючи на військовий час, студенти лишаються студентами, а студентське життя в НУБіП України вирує. Голова сенату студентської організації Олександр Вертелецький розповів своїм майбутнім колегам про переваги студентського життя, запросивши всіх до складу веселої студентської спільноти.


Після відвідування загальноуніверситетських заходів вступники факультету аграрного менеджменту у супроводі декана Анатолія Остапчука, науково-педагогічних працівників факультету та студентів прослідували у десятий корпус, щоб взяти участь у факультетських заходах.
Перед вступниками, присутніми в аудиторії 230, та вступниками, які підключилися до заходу дистанційно, виступили декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, керівник міжнародних програм Олена Ковтун, відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Олексій Соломка та голова сенату студентської організації ФАМ Микола Цуркан.

 

Вступники, присутні в залі, та ті, хто приєднався дистанційно зі своїх шкіл, з цікавістю слухали декана Анатолія Остапчука, який представив факультет, наявні спеціальності, розповів про інфраструктуру університету та про широкі можливості для розвитку та просування, які відкриває навчання у нас. Особливо актуальним на сьогодні для одинадцятикласників є завдання щодо реєстрації та складання НМТ, який є основним критерієм для вступу у будь-який вищий навчальний заклад. Про терміни вступної кампанії та структуру НМТ вступників фахово поінформував відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Олексій Соломка. Керівник міжнародних програм Олена Ковтун традиційно розповіла про наявні програми міжнародної мобільності, якими пишається факультет, та до яких залучається все більше і більше студентів ФАМ.


Кафедри факультету запросили вступників до закріплених за ними аудиторій. В.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Власенко провела для запрошених випускників столичної спеціалізованої школи-гімназії НВК № 30 «Еконад» майстер-клас з самоменеджменту. Поки майбутні студенти ласували заготовленими завчасно смаколиками їх познайомили з основними напрямками діяльності кафедри та її досягненнями. Після цього заступник директора школи «Еконад» Світлана Гноєва разом з представниками кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту були запрошені на розмову з питань подальшої співпраці до заступника декана Лариси Карпенко. У ході спілкування були визначені основні вектори спільної роботи ФАМ та школи «Еконад», які можна розвивати.

В аудиторії 312 науково-педагогічні працівники кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД влаштували для школярів цікаві тренінги та змагання. Доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Тюріна Альона провела Marshmallow Challenge для розвитку лідерських та командних навичок потенційних абітурієнтів. Переможці отримали призи на згадку про сьогоднішній день. Також кожен учасник обрав собі печиво з передбаченнями щодо майбутнього освітнього шляху в НУБіП України та отримав буклет з інформацією щодо вступу.


Для учасників Дня відкритих дверей завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, професор Валерій Бондаренко презентував кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі та її здобутки. Потенційні студенти мали змогу познайомитися з викладачами кафедри та поспілкуватися зі студентами-маркетологами.

 

Профорієнтаційна робота є важливим напрямком в діяльності факультету. Сподіваємося, що вступникам було цікаво відвідати наш факультет, взяти участь у тренінгах та майстер-класах.


Бажаємо успіхів у складенні НМТ та з нетерпінням чекаємо на факультеті аграрного менеджменту!


Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook