Економічний факультет гостинно відкрив двері для майбутніх абітурієнтів

5 квітня 2024 року
    4 квітня 2024 року на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв України.
   Економічний факультет гостинно відкрив двері для 146 майбутніх абітурієнтів, що мали можливість поспілкуватися з керівництвом факультету і кафедр, поставити свої запитання. Захід відвідали абітурієнти освітніх закладів: Великоолександрівський ліцей Бориспільського району Київської області, Зазимський ліцей «Академія успіху» Зазимської сільської ради Броварського району Київської області, ЗОШ № 319 імені Валерія Лобановського м. Києва, ЗОШ № 108 м. Києва, ЗОШ № 220 м. Києва , ЗОШ №108 м. Києва, ЗОШ №15, 11 м. Києва, ЗОШ №269, м. Києва, ЗОШ №84 м. Києва, ЗОШ с. Щасливе Бориспільського району Київської області, Кагарлицький ліцей № 2 імені В.П. Дашенка, КДХЛ ім.Т.Шевченка, м. Києва, Ліцей №3 м. Василькова, Погребський ліцей Броварського району, Тарасівський академічний ліцей Боярської міської ради.
   Традиційно знайомство з університетом розпочалося з 3-го корпусу, де майбутні абітурієнти оглянули презентацію факультетів та навчально-наукових інститутів у Гербовій залі. Офіційна частина розпочалася гімном університету, хвилиною мовчання для вшанування пам'яті захисників України, які полягли на полях нинішньої російсько-української війни та тисяч мирних українців вбитих агресором, вітання ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка, інформації про терміни та особливості вступної компанії 2024 року від відповідального секретаря приймальної комісії, а також презентації діяльності Студентського сенату.
     Знайомство з економічним факультетом розпочалося з презентації декана факультету, доктора економічних наук, професора Анатолія Діброви.

    У цікавій та змістовній доповіді Анатолій Дмитрович ознайомив із історією факультету, його славетними випускниками, переліком спеціальностей, які можна здобути в нашому закладі освіти. Також декан розповів про організаційну структуру факультету та познайомив майбутніх абітурієнтів з завідувачами кафедр.
    Анатолій Дмитрович, наголосив на традиціях та досвіді підготовки висококваліфікованих спеціалістів для різних галузей економіки країни. Навчаючись на економічному факультеті майбутні абітурієнти мають змогу отримати не просто фах, а ґрунтовну професійну підготовку та широкі можливості для реалізації творчих і наукових талантів.
    Далі зустріч продовжила заступник голови студентського сенату Тетяна Мельник, яка розповіла яким чином відбувається навчання на факультеті, заходи, особливості навчання та проживання в гуртожитку.

   Підсумковим етапом заходу була сесія питань/відповідей. Майбутніх абітурієнтів цікавили вартість навчання на спеціальностях факультету, який бал ЗНО має бути для вступу на навчання за дерзамовленням, чи є можливість і за яких умов можна перейти з контрактної форми навчання на бюджетну, чи можна одночасно навчатися за двома спеціальностями, особливості навчання за системою подвійних дипломів. Окрім того були і запитання стосовно основних відмінностей освітніх програм в межах однієї спеціальності. Також майбутніх вступників цікавила можливість безпосереднього отримання інформації про факультет від студентів через соціальні мережі і канали зв’язку, посилання на які надала заступник голови студентської організації.
 
 
 
  Загалом проведений захід викликав зацікавленість у молоді і вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх навчальних закладів поповнять ряди студентства нашого економічного факультету.
 
 
 
Леся Воляк, Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook