День відкритих дверей в університеті: на гостину до кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

4 квітня 2024 року

4 квітня 2024 р. кафедра міжнародних відносин і суспільних наук долучилася до загальноуніверситетського заходу – Дня відкритих дверей для випускників шкіл, який відбувся уже традиційно у змішаному форматі, як офлайн, так і онлайн. Завдяки такому поєднанню вдалося залучити значну кількість охочих випускників шкіл – майбутніх абітурієнтів – дізнатися про наш університет: його можливості та перспективи майбутнього його вихованців. До офлайн-дійства долучилися школярі Києва та області, а до онлайн-заходів школярі із різних регіонів України, у тому числі й запрошені кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук.
Перед юними гостями виступили ректор Станіслав Ніколаєнко та проректори, які зупинялися, зокрема, на питаннях якості освіти. Продовжив зустріч відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка, який розповів про особливості вступної кампанії у 2024 р., акцентуючи увагу на основних правилах вступу. З боку студентства про його життя розповіли представники Студентської організації. Про можливості реалізувати свої захоплення у мистецтві та спорті, здобути військову підготовку інформували представники відповідних кафедр та підрозділів університету. До того ж, усі вербальні перспективи були представлені практично на виставці від кожного факультету. Склалася й гарна нагода відвідати цікаві місця університету.
До усіх охочих реалізувати себе у гуманітарній сфері із вітальним словом звернулася декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька. На кафедру міжнародних відносин і суспільних наук завітали старшокласники Еколого-природничого ліцею №116, шкіл Оболонського району м. Києва, 179 гімназії, Ірпінського коледжу, Новосілківського ліцею «Ерудит». Дистанційно відвідали захід школярі шкіл Черкаської та Житомирської областей.

     

     

     

Кафедри гуманітарно-педагогічного факультету, маючи уже позитивний досвід не ординарного зацікавлення майбутніх абітурієнтів, презентували кожна свої «родзинки»: реклама своєї спеціальність в оригінальній ігровій формі. Так, наша кафедра запропонувала школярам розгадати акроребуси, де були зашифровані прізвища відомих в історії політичних та державних діячів, дипломатів. Прослухавши вислів відомої особистості, за допомогою ілюстративних підказок та політичної карти гості намагалися відгадати персоналію. Також вони мали можливість переглянути інформативні ролики про спеціальність «Міжнародні відносини». Доцент Олена Кропивко прогулялася разом із гостями територією університету, розкривши його цікаві сторінки за понад більш ніж столітню історію свого функціонування. Детальніше про це розповіли лише експозиції музею історії навчального закладу.

     

     

Спілкування проходило весело та смачно у невимушеній атмосфері.

 

 

Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook